Katalog vin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katalog » Bag in box

Bag in box

Poskusite naša vina v priročni embalaži bag in box! Zagotavljamo odlično kakovost, 100% briškega porekla. Vina so pridelana po tradicionalni metodi in so iz sodov pretočena neposredno v embalažo bag in box. Slednja omogoča ohranjanje kakovosti tudi do 8 tednov po odprtju, saj so vina s pomočjo vakuuma zaščitena pred vplivom zraka in svetlobe.

Vino v bag in boxu zelo lahko prenašamo, zato je še posebej primerno za na počitnice, zabave, piknike. Točenje je enostavno, ker ima bag in box pipo – vino točimo kot iz soda, preostanek pa ostane svež in zaščiten pred oksidacijo. Vino v bag in boxu se lahko hrani v hladilniku, shrambi, na kuhinjskem pultu ali celo na mizi. Embalaža je varčna, saj ustreza vsebnosti več kot šestih buteljk. Kvalitetna vina Chardonnay – Rebula in Cabarnet – Merlot so odlična alternativa za piknike in zabave na prostem, kot tudi za shranjevanje in uživanje v domačem hladilniku.

 

  • CHARDONNAY - REBULA

    CHARDONNAY - REBULA

    Zvrst chardonnaya in tradicionalne briške sorte rebula je vino slamnato rumene barve. Vonj je saden, spominja na citruse in breskve. V ustih je vino prijetno živahno, gladko in srednje polnega telesa.  

  • CABERNET - MERLOT

    CABERNET - MERLOT

    Cabernet merlot je vino temno rubinaste barve z vijoličnim odtenkom. Vonj je saden, spominja na rdeče jagodičje. V ustih je vino gladko, srednje polnega telesa, sveže in harmonično.  

sep sep

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.