Katalog vin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katalog » Bagueri

Bagueri

Vina Bagueri nosijo ime graščaka gradu Dobrovo. Grof katalonskega rodu, Silverio de Baguer, je bil velik vinski poznavalec.

Zrela vina družine Bagueri zorijo v hrastovih sodih in so izrazno izjemno bogata. V njihovem polnem okusu dojamemo z minerali bogato briško zemljo in vpliv žgočega mediteranskega sonca. Kompleksne, a še vedno sveže arome, nas spomnijo na bližnje alpske očake in jadransko morje. Globoke korenine tukajšnje vinarske tradicije pa začutimo v dovršenosti negovanja teh vin v barikih in velikih hrastovih sodih. 

Bagueri – prepustite se okusu prestiža.

 • REBULA Bagueri

  REBULA Bagueri

  Vrhunsko vino prijetnega, polnega okusa, z izraženo kislino, ki daje vinu potrebno svežino. Vonj je sorten, spominja na limono, zeleno jabolko, cedro, grenivko, prijetno zaokrožen z nežno aromo vanilije in sveže kruhove skorje. Okus vina je poln, z nežno izraženo kislino in harmoničen.Zaključek okusa...

 • SAUVIGNON Bagueri

  SAUVIGNON Bagueri

  Je izredno aromatično vrhunsko vino. Vonj vina je sorten, spominja na cvetove bezga, muškat, posušeno travo, zeleno papriko, dopolnjen z aromo melone in zrele hruške. V ustih je vino gladkega, svilnatega okusa, srednje polnega telesa z nežno ohranjeno kislino. Zaključek okusa spremlja...

  Award
 • CABERNET SAUVIGNON Bagueri

  CABERNET SAUVIGNON Bagueri

  Kompleksno vrhunsko vino, temno rubinaste rdeče barve z vijoličnim odtenkom. Vonj je sorten; spominja na črni ribez, slivovo marmelado, kakav, čokolado in meto. V ustih je vino gladkega, žametnega okusa; polnost okusa lepo dopolnjujejo sladki tanini, ki skupaj z vanilijevo aromo tvorijo izredno harmonično in...

  Award
 • MERLOT Bagueri

  MERLOT Bagueri

  Vrhunsko vino temno rubinaste rdeče barve s sadnim vonjem, ki spominja na češnjo, malino, robidnico in murvo; zaokrožen z aromo vanilije, zrele slive, kave in skorje peciva. V ustih je gladko, polnega telesa, z nežno izraženimi sladkimi tanini in prijetno dolgim in toplim odhodom.

  Award
 • CHARDONNAY Bagueri

  CHARDONNAY Bagueri

  Vrhunsko vino prijetnega, izredno polnega okusa. Vonj je sorten; spominja na citruse, zrele breskve, melono, maslo, vanilijo in lešnike; dopolnjen z izraženo aromo po kruhovi skorji. V ustih je vino sveže, hrustljavo, polnega telesa in prijetno toplo. Zaključek okusa spremlja prijetna aroma zorenja v...

  Award
 • SIVI PINOT Bagueri

  SIVI PINOT Bagueri

  Vrhunsko vino prijetnega, srednje polnega okusa. Vonj vina je sorten; spominja na zrelo hruško, akacijo, grenivko, vanilijo; dopolnjen z izraženo aromo kruhove skorje. V ustih je vino gladkega okusa, srednje polnega telesa in prijetno toplo. Zaključek okusa spremljajo prijetna aroma vanilije.

 • BAGUERI BRUT

  BAGUERI BRUT

  Kljub inovativnemu slogu ostaja zvesta harmoničnemu šarmu sort, ki zaznamujeta vse najboljše klasične penine –chardonnayu in modremu pinotu. Rebula pa penini vdahne še prepoznaven briški karakter.  

  Award
 • BAGUERI ROSÉ

  BAGUERI ROSÉ

  Igra modrega pinota in chardonnaya omogoča širino interpretacije ter doseganje presežkov in elegance.

  Award
sep sep

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.