Katalog vin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katalog » Penine

Penine

Penine so idealen aperitiv - enelagntne, iskrive, šarmantne. Ob prazničnem plesu mehurčkov in izbrani družbi lahko vsak dan postane nepozaben. Poseben osvežujoč okus peninam Vinske kleti Goriška Brda daje izbrano grozdje sorte rebula z ugodnih leg briških gričev. Penine nam v kozarcu pričarajo nežno iskrenje, svežino in prijetno sadno aromo.

 • PENINA Quercus

  PENINA Quercus

  Penina Quercus je eleganten aperitiv, odlikuje jo saden vonj s pridihom cedre in zelenega jabolka, živahnost mehurčkov pa ji daje svežino.

 • PENINA Rosé Quercus

  PENINA Rosé Quercus

  Penina Rosé Quercus je pridelana iz modrega pinota, ki ji je podaril nežno roza vijolično barvo, sadnost češnje, maline in jagodičja. Dolgo ležanje na kvasovkah je pripomoglo k uravnoteženemu in bogatemu sproščanju ogljikove kisline, ki poudari iskrivost in svežino penine.

 • CONTESSE Bagueri

  CONTESSE Bagueri

  Sveža penina sadnega vonja in kremastega okusa - prefinjena spremljevalka vaših najpomembnejših srečanj.

 • PENEČA REBULA

  PENEČA REBULA

  Peneča Rebula je kakovostna sveža, pitna penina, prijetnega okusa. Vonj vina je saden, spominja na zeleno jabolko in citruse. Suha penina je izvrsten spremljevalec slavnostnih dogodkov in idealen aperitiv.

  Award
 • BAGUERI BRUT

  BAGUERI BRUT

  Kljub inovativnemu slogu ostaja zvesta harmoničnemu šarmu sort, ki zaznamujeta vse najboljše klasične penine –chardonnayu in modremu pinotu. Rebula pa penini vdahne še prepoznaven briški karakter.  

  Award
 • BAGUERI ROSÉ

  BAGUERI ROSÉ

  Igra modrega pinota in chardonnaya omogoča širino interpretacije ter doseganje presežkov in elegance.

  Award
 • Bagueri zero

  Bagueri zero

  Bagueri Zero (zero dosage – brez dodatka odpremnega likerja) je penina za izkušene. Odkrita in elementarna - neposredno izraža vse, kar imajo povedati grozdje, zemlja in teritorij. Naravi prijazen način pridelave ter dovršen slog enologa Darinka Ribolice to penino uvrščajo med najbolj...

 • PENEČI MUŠKAT

  PENEČI MUŠKAT

  Skrivnost je v pravem ravnovesju med sladkostjo in svežino intenzivnega okusa ob nižji alkoholni stopnji 9 %. To smo dosegli s posebno tehniko pridelave, ki ohranja izvorno aromo rumenega muškata.  Nežni in živahni mehurčki so v ustih tako prijetni, da se jih stežka naveličamo.

  Award
sep sep

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.