Katalog vin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katalog » Quercus

Quercus

Quercus je sinonim za sodobni slog vina, ki je sveže, sadno in polnega telesa.

Vina Quercus so odlična spremljava jedem mediteranske kuhinje, ki temelji na raznolikih sezonskih sestavinah, kar je tudi eno temeljnih načel zdravega načina prehranjevanja.

V vseh letnih časih je nabor sredozemskih okusov bogat in pester. V zbirki vin Quercus najdete odgovor na najrazličnejša vprašanja, ki jih postavlja vaša vsakodnevna ustvarjalnost v kuhinji.

Vaše domače zabave bodo s sproščeno eleganco vin Quercus naravnost nepozabne! 

 • MUŠKAT - VERDUC Quercus

  MUŠKAT - VERDUC Quercus

  Pustite se zapeljati sladkim vonjem muškata in akacijevih cvetov. Lepo uravnoteženo, sladko, a dovolj sveže, da kliče po še…

 • REBULA Quercus

  REBULA Quercus

  Sinonim za Brda –  osvežujoča in nepozabna. Aroma limone, zelenega jabolka, cedre, grenivke, prijetno zaokrožena z nežnim vonjem akacije.

  Award
 • SAUVIGNON BLANC Quercus

  SAUVIGNON BLANC Quercus

  Zapeljiv in monden. Srednje polnega telesa z izrazitim vonjem po bezgu, kiviju, kosmulji in pasijonki, rahlo pikanten zaključek.  

  Award
 • CHARDONNAY Quercus

  CHARDONNAY Quercus

  Široka paleta arom – od jabolka, melone, breskve, do ananasa, nikogar ne pusti ravnodušnega. Gladko in polnega telesa z žametnim odhodom.

 • SIVI PINOT Quercus

  SIVI PINOT Quercus

  Sveža aroma grenivke, ananasa in cimeta je mikavna uvertura. Razneži nas s svilnatim okusom, zaključek po citrusih. A svoj pravi obraz pokaže šele v »pikantni« družbi.

  Award
 • BELI PINOT Quercus

  BELI PINOT Quercus

    Satenasto mehak, liči in limona na okusu, zaokroženo z izrazito noto po hruški in belem cvetju.

  Award
 • SAUVIGNONASSE Quercus

  SAUVIGNONASSE Quercus

  Značilna in edinstvena aroma po poljskem cvetju, bezgu, mandljih in borovih iglicah, pecivo v odhodu.

 • ROSÉ Quercus

  ROSÉ Quercus

  Nežno roza barve, vendar polnega in odločnega okusa, ki nas pelje v svet malin, ribeza in češenj. Neverjetno osvežujoče.

 • CABERNET SAUVIGNON Quercus

  CABERNET SAUVIGNON Quercus

  Sofisticirano, polno in strukturno vino rubinasto rdeče barve z vijoličnim odtenkom. Tipične sortne arome spominjajo na črni ribez, zeleno papriko, cedro in meto.

  Award
 • MERLOT Quercus

  MERLOT Quercus

  Mehko, sočno, sadno – skratka, zapeljivo. Vonj spominja na zrelo češnjo, malino, murvo in robidnico ter mediteranske začimbe. Gladko, srednje polnega telesa, s prijetnimi sladkimi tanini.

  Award
 • MODRI PINOT Quercus

  MODRI PINOT Quercus

  Klasika, ki nikoli ne razočara. Modri pinot Quercus z vonjem po jagodah, robidnicah in z nežno izraženimi tanini je vedno prava izbira.


sep sep

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.