Katalog vin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katalog » Villa Brici

Villa Brici

Villa Brici – sveža, sadna, mladostna, avantgardnega izgleda in prepričljivega okusa. Vina Villa Brici rebula, sivi pinot, chardonnay in merlot so v kozarcu lahkotno razigrana in tako vsakodnevne obroke obogatijo z značilno briško radoživostjo. Ponujajo sodoben slog vina za tiste, ki tudi od običajnih dni pričakujejo več. Odlično se znajdejo ob najrazličnejših priložnostih – od sproščene zabave v krogu prijateljev do umirjene večerje – vina Villa Brici se najbolje počutijo v dobri družbi, verjamemo da se boste tudi vi ob njih odlično počutili in jih sprejeli za svoje.

 • REBULA Villa Brici

  REBULA Villa Brici

  Rebula Villa Brici je kakovostno vino prijetnega, svežega okusa.. Vonj vina je vinski, sorten z značilno nežno sadno cvetico. Okus vina je prijetno svež, živahen, zaokrožen s prijetno aromo akacije.

 • SIVI PINOT Villa Brici

  SIVI PINOT Villa Brici

  Sivi Pinot Villa Brici je kakovostno vino prijetnega, polnega okusa. Je rumenkaste barve z nežnim roza odtenkom. Vonj vina spominja na zrelo hruško in akacijev in marelični cvet. V ustih je vino gladkega okusa, srednje polnega telesa in prijetno toplo.

  Award
 • CHARDONNAY Villa Brici

  CHARDONNAY Villa Brici

  Chardonnay Villa Brici je kakovostno vino prijetnega okusa. Vonj je sorten; spominja na jabolko in breskev. V ustih je vino gladkega okusa, srednje polnega telesa in prijetno toplo.

 • MERLOT Villa Brici

  MERLOT Villa Brici

  Merlot Villa Brici je kakovostno vino rubinaste rdeče barve z granatnim odtenkom. Vonj je saden, spominja na rdeče jagodičje. V ustih je vino gladko, srednje polnega telesa.

sep sep

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.