Odlična vina Vinske kleti Goriška Brda  se rojevajo med očarljivimi vinogradi  v osrčju Goriških brd. Poslanstvo ene izmed najbolj prepoznavnih in največjih vinskih hiš v Sloveniji je nadaljevati  in še uspešneje soustvarjati večstoletno tradicijo pridelovanja vin. Ta navdušujejo ljubitelje in poznavalce doma in v kar 26 deželah po svetu. O tem govorijo tudi mednarodna priznanja. Skrivnost uspeha je v spretnosti, s katero zna naša ekipa edinstvene danosti področja Goriških brd s predanostjo trti in z vinarsko strastjo vdahniti v svoja mirna in  peneča se vina.

Vinska klet Goriška Brda je nastala leta 1957 kot zadruga in je še danes v 100-odstotni lasti članov.  Vse od svojih začetkov je v veliki meri vplivala na razvoj gospodarstva in kakovost življenja v Brdih. 

Vinska klet Goriška Brda upravlja  1000 hektarjev vinogradov; ki se raztezajo na pol poti med Jadranom in Alpami. Prepričani smo, da je trajnostna naravnanost edina prava pot. Prav zato je večina naših vinogradov vključena v integrirani sistem pridelave. Vinogradnik obdeluje povprečno nekaj manj kot dva hektarja vinogradov, zato se lahko predano posveča negi vinske trte, kar se odraža v odlični kakovosti grozdja in vina. Kakovost se rodi v vinogradu to je eno naših glavnih vodil.

Tako v vinogradu kot v kleti gojimo vrhunsko znanje, ob tem pa  tenkočutno in odgovorno spremljamo naravne cikle. Vse to  zagotavlja kupcu naših vin varnost in brezkompromisno kakovost slovenskega izvora.

Budno spremljamo zahteve trga in potrebe kupcev in jim sledimo. Izpolnjevanje njihovih zahtev in potreb je naš vsakodnevni izziv.

 

sep sep

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.